Cheag Ideal Lichid, flacon x 250 ml
Cheagul este o enzima utilizata cu scopul coagularii laptelui pentru formarea branzeturilor.
Aceasta enzima este provenita din intestinele mamiferelor ierbivore.
Cheagul se foloseste in prepararea de branzeturi prin coagularea laptelui pentru a forma branza. Coagularea este procesul prin care laptele se incheaga si se intareste in branza. Puterea diferitelor cheaguri se refera la capacitatea diferita de a coagula laptele. Un factor suplimentar in coagularea laptelui este tipul de lapte utilizat.
Mod de utilizare
- se folosesc 2 ml de solutie pentru 10 l de lapte cald (35°C);
- timp de coalgulare: 45 minute.
Atentionari speciale
- nu folositi detergent la spalarea vasului in care inchegati laptele;
- a se agita solutia inainte de folosire.
Forma de prezentare: Cheag Ideal Lichid - flacon de 250 ml.
Conditii de depozitare
- a se pastra la temperatura camerei in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.