CERTIFECT Caine Dog S (2-10 kg) - 1 Pipeta

42,99 RON
Pretul include TVA
Disponibilitate: Stoc Terminat
Producator: Merial
Cod produs: CERTIFECTS

Informatii contact: 0761.366.956
Email comenzi: comenzi@mobilepet.ro

Cant: Momentan indisponibil     

CERTIFECT Caine Dog S (2-10 kg) - 1 Pipeta pipeta antiparazitara contra puricilor,capuselor si paduchilor malofagi.

67 mg /60,3 mg /80 mg Pipeta Spot-on pentru câini de 2-10 kg.

Certifect pentru caini elimină puricii şi căpuşele în 24 de ore de la aplicare. Un tratament oferă o durată de protecţie de 5 săptămâni împotriva unei noi infestaţii cu căpuşe şi de până la 5 săptămâni împotriva unei noi infestaţii cu purici. Tratamentul reduce riscul de transmitere a agenţilor patogeni transmişi prin căpuşe infectate, pentru o perioadă de 4 săptămâni.

Tratamentul şi profilaxia infestaţiilor cu căpuşe şi purici. Tratamentul infestaţiilor cu păduchi malofagi . Prevenirea contaminării mediului cu purici prin inhibarea dezvoltării puricilor aflaţi în toate stadiile de dezvoltare. Produsul poate face parte din strategia de tratament pentru controlul dermatitei alergice provocate de purici (DAP)

Contraindicaţii :

Nu se utilizează la animale bolnave (ex. boli sistemice, diabet, febră) sau în convalescenţă. Nu se utilizează la iepuri, deoarece poate produce reacţii adverse severe şi chiar moartea animalului. Nu se utilizează la pisici.

Cantităţi de administrat şi calea de administrare 

Dozaj: Doza minimă recomandată este de 6,7 mg/kg greutate corporală pentru fipronil, 6 mg/kg pentru (S) methoprene şi 8 mg/kg pentru amitraz.

Schema de tratament: Pentru rezultate optime, administraţi produsului la intervale de o lună în perioadele favorabile infestaţiilor cu căpuşe şi/sau purici, pe baza situaţiei epidemiologice locale.

Recomandări privind administrarea corectă: Alegeţi o pipetă de dimensiune corespunzătoare greutăţii corporale a câinelui. Pentru câinii cu greutatea mai mare de 60 kg, utilizaţi combinaţia corespunzătoare de două pipete care se apropie cel mai mult de doza recomandată pentru greutatea respectivă.

Mod de administrare: Utilizaţi o foarfecă pentru a tăia blisterul de-a lungul liniei punctate (sau pliaţi colţul blisterului conform indicaţiei, iar apoi desprindeţi folia). Scoateţi pipeta şi ţineţi-o cu vârful în sus. Tăiaţi vârful pipetei cu o foarfecă. Faceţi cărare prin blana câinelui astfel încât să fie vizibilă pielea. Poziţionaţi vârful pipetei pe piele. Strângeţi pipeta şi aplicaţi aproximativ jumătate din conţinut în zona mediană a gâtului câinelui, între baza craniului şi omoplaţi. Repetaţi aplicarea la baza gâtului, deasupra omoplaţilor, golind pipeta).

Important: CERTIFECT Caine Dog S (2-10 kg) - 1 Pipeta intra in categoria farmacie veterinara. Consultati medicul veterinar www.mobile-vet.ro pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei sau a dietei in functie de nevoile specifice ale cainelui (pisicii) dumneavoastra.

Spune-ti opinia

Numele tau:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota:    Rau            Bun

Introduceţi codul din imagine: