Metionina Gel - 60 g

13,99 RON
Pretul include TVA
Disponibilitate: Stoc Terminat
Producator: Institutul Pasteur
Cod produs: METIONINA60

Informatii contact: 0761.366.956
Email comenzi: comenzi@mobilepet.ro

Cant: Momentan indisponibil     

Metionina 60 g este un gel cu aplicare orala, antitoxic si hepatoprotector.
 
Compozitie:

DL-Metionină ……………………… 8 g;
Excipient până la …………………… 100 g.

Actiune:

Metionina este un aminoacid esenţial cu sulf care intervine în metabolismul lipidelor şi proteinelor. Previne sau corectează depunerile de grăsimi la nivelul ficatului prin evitarea deficitului de colină. Are efect antitoxic şi hepatoprotector. Reduce pH-ul urinei. Produsul are un gust plăcut, fapt care favorizează administrarea sa.
 
Indicatii:

Produsul se foloseşte pentru prevenirea şi tratamentul urolitiazei urinare şi a degenerării grave a ficatului la câine şi pisică şi ca sursă suplimentară de metionină la câini şi pisici cu hrană deficitară în aceasta; reduce emisiile de amoniac din urină.

Mod de folosire:

Pentru obişnuirea animalelor cu produsul se aplică o cantitate redusă pe nas sau pe limbă. Ulterior îl consumă cu plăcere. Produsul se administrează individual, pe cale orală în cantitate de ½ linguriţă (2,5 g produs) la pisică şi 1 linguriţă (5 g produs) la câine.                
 
Contraindicatii si precautii:

Metionina poate să fie toxică prin supradozări. Sporadic s-au observat tulburări gastrointestinale. Se va evita administrarea simultan cu alţi produşi care induc acidifierea urinii. Este contraindicată la animalele cu afecţiuni hepatice şi renale grave.                   
Nu se utilizează pentru animalele gestante sau în perioada de lactaţie. Nu se utilizează pentru animalele mai mici de 1 an.
Nu se administrează în caz de hipersensibilitate la substanţa activă sau la oricare dintre excipienţi.
 
Conditii de pastrare:

La temperatura de 8-15°C, în ambalajul original.

Important: Metionina Gel - 60 g intra in categoria farmacie. Consultati medicul veterinar www.mobile-vet.ro pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei sau a dietei in functie de nevoile specifice ale cainelui (pisicii) dumneavoastra.

Spune-ti opinia

Numele tau:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota:    Rau            Bun

Introduceţi codul din imagine: