ACANA SINGLES GRASS-FED LAMB & OKANAGAN APPLES DOG CAINE - 17 KG

509,99 RON
Pretul include TVA
Disponibilitate: Stoc Terminat
Producator: Acana
Cod produs: ACANALAMB17

Informatii contact: 0761.366.956
Email comenzi: comenzi@mobilepet.ro

Cant: Momentan indisponibil     

ACANA SINGLES GRASS-FED LAMB & OKANAGAN APPLES DOG CAINE - 2 KG

Hrană de câine cu Ingrediente limitate și Biologic Apropiat™. Conținând miel crescut la fermă și ingrediente pur animalice, ACANA Lamb & Okanagan Apple este o hrană cu ingrediente limitate și Biologic Apropiat™, care este conceput special câinilor de toate rasele și vârstele, sensibili la anumite diete. Încărcat cu miel din Noua Zeelandă, aduse întregi în cantități hrănitoare, carnea, ficatul, burta și măruntaiele din ACANA asigură nutrienții esențiali în forma lor naturală, reducând dramatic nevoia ingredientelor sintetice. Uscarea cărnii prin congelare păstrează gustul și crește acceptanța chiar și al câinilor mofturoși. Mere Red Delicious, dovleac întreg și botanice regionalte – incluzând rădăcini de cicorie și ghimbir – sunt aduse proaspete din pământul bogat din Fraser Valley, dând dovadă de o sursă bogată de fibre solubile pentru a sprijini digestia sănătoasă și un scaun consistent. Preparat din ingrediente locale în bucătăriile noastre premiate din Alberta, Canada, Acana Miel si Mar păstrează cățelul tău prețuit fericit, sănătos și puternic. Citește lista de ingrediente și te vei convinge!

PREZENTARE GENERALĂ

ÎNCĂRCAT CU 50% MIEL

Toții câinii au evoluat să fie carnivori și mâncărurile Biologic Apropiat™ redau componența unei diete pe care Mama Natură i le-a destinat! De aceea ACANA Lamb & Okanagan Apple este încărcat cu 50% miel, pentru a hrăni câinele tău conform nevoilor lui biologice de carne și proteine. Crescut pe fermele Insula de Nord din Noua Zeelanda in rapoarte Whole Pray, mielul ajunge la noi mereu proaspăt, incluzând carne hrănitoare, organe și măruntaie – toate asigurând nutrienții esențiali naturali, eliminând nevoia ingredientelor sintetice în hrana noastră. Infuzarea de ficat de miel freeze dry cresc dramatical acceptanța câinilor mofturoși – perfect pentru câinii și stăpânii care acceptă doar cel mai bun.

  • Toate ingredientele de miel sunt produse exclusiv din carne de miel optim pentru consum uman. Ingredientele de miel în hrana ACANA, organele sau mărumtaiele se ridică tot la aceste standarde.

50% LEGUME ȘI FRUCTE LOCALE

ACANA Lamb & Okanagan Apple conține o cantitate ridicată dde 50% legume și fructe sănătoase, proaspete, incluzând pere Bartlett, spanac și mere Red Delicious – toate aduse proaspăt (niciodată congelate și fără conservanți) din soiurile bogate, coapte la soare din văile Okanagan. Bogat în proteine, cu nivel scăzut de carbohidrați ca să se potrivească dietei naturale al cățeilor, ACANA Lamb & Okanagan Apple nu conține boabe de cereale care ridică nivelul glicemiei (cum ar fi orezul sau porumbul) care se regăsesc în hrana pentru căței convențională. De mult asociate cu diabetul și obezitatea, boabele de cereale se descompun într-un mod rapid, cauzând o mare și repezită creștere al nivelului de zahăr în sângele cățelului tău. De accea ACANA folosește doar ovăz ca și singura sursă de cereale. Crescut local, ovăzul nostru se descompune lent, cauzând doar o ușoară ridicare al nivelului de zahăr în sângele câinelui pe o perioadă mai îndelungată, astfel sensibilitatea la insulină este crescută în mod benefic și depozitarea grăsimilor devine mai încet – toate acestea însemnând un cățel mai sănătos și mai fericit.

OMEGA 3 FĂRĂ PEȘTE

Hrana convențională de ingrediente limitate adesea conțin ulei de canola sau de floarea soarelui, care nu conțin sursele de DHA și EPA esențiale câinelui tău. ACANA este diferit. Pentru a sprijini imunitatea și o blană și piele luxuriantă, fiecare bucățică de ACANA este infuzat cu alge marine – sursa naturală a Mamei Natură de DHA și EPA, pentru un metabolism sănătos! BOTANICE CRESCUTE LOCAL Legumele organice de mare și botanicele digestive – crescute special pentru ACANA în Fraser Valley al Columbiei Britanice – include rădăcini de cicorie, rădăcini de ghimbir, frunze de mentă, balsam de lămâie, toate acestea hrănesc și tonifică tractul digestiv al câinelui tău.

PRADĂ ÎNTREAGĂ

Pentru a se ridica la nivelul așteptărilor și nevoilor dietei canine echilibrate, ACANA SINGLES conțin carne bogată hrănitoare, organe și măruntaie, care asigură nutrienții naturali, eliminând toate ingredientele sintetice, cu excepția zincului. CARNE: sursă abundentă de aminoacizi, eliminând nevoia celor sintetice ORGANE: bogate în vitaminele esențiale, astfel nu este nevoie de vitamine sintetice OASE ȘI MĂRUNTAIE: o sursă bogată de minerale. DOAR ZINCUL ESTE ADĂUGAT

INFUZII USCATE PRIN CONGELARE RAPIDĂ

ACANA SINGLES conțin ficat uscat prin congelare (preparate în bucătăriile noastre adaptate special pentru acesta, desigur), care crește dramatic acceptanța câinilor mofturoși, făcând din ACANA SINGLES hrana perfectă pentru ei.

INGREDIENTE

ADUSE PROASPĂT ÎN FIECARE ZI

ACANA Miel si Mar dispune de o varietate neegalată de ingrediente locale, crescute sau pescuite de către oamenii pe care îi cunoaștem și în care avem încredere. Toate acestea sunt testate, potrivite consumului uman, iar apoi aduse la ușa noastră proaspete în fiecare zi!

INGREDIENTE

Faina din carne de miel dezosat*, linte verde, linte roșie, ficat de miel*, mere*, grăsime de miel, mazăre verde, mazăre galbenă, ulei de canola, alge, fasole garbanzo, dovleac, morcovi, burtă de miel, rinichi de miel, ficat de miel freze dried *, varec*, rădăcină de cicorie, ghimbir, mentă, roinita, enterococus faecium deshidratat produs de fermentatie..

SUPLIMENTE:

Hrana supremă imită ceea ce Mama Natură a intenționat să mănânce câinele tău! ACANA Lamb & Okanagan Apple este încărcat cu 50% miel, incluzând carne de miel, burtă și măruntaie – toate acestea asigură nutrienții esențiali, reducând dramatic nevoia ingredientelor sintetice în hrana ACANA. De aceea zincul este singurul supliment în hrana ACANA Lamb & Okanagan Apple.
 

ANALIZA

DEZVOLTAT PENTRU CARNIVORI

Pot avea aspecte diferite dar cățelul tău este la fel ca și lupul gri – ceea ce înseamnă că s-a dezvoltat să fie un carnivor, adaptat unei diete bogate și variate în carne, proteine și grăsimi.
Bazat pe acest fapt biologic, pentru a reproduce dieta naturală al cățelului tău, format de către Mama Natură, ACANA este încărcat cu proteine și grăsimi hrănitoare din carne, pe când limitează carbohidrații nedoriți din boabele de cereale.

CALORII

CONȚINUT DE CALORII

ACANA reflectă dietele de proteine și carne pe care toți câinii au evoluat să-l consume, în timp ce reduce carbohidrații nedoriți și cereale inalt glicemice. Comparat cu hrana de câini convențională, ACANA oferă mai multe calorii din proteine și grăsimi și mai puține calorii din carbohidrați, reducând riscul obezității și al diabetului, promovând sănătatea maximă al cățelului tău. Energia metabolică din ACANA Lamb & Okanagan Apple este 3288kcal/kg sau 395kcal/250ml/120g cu 29% din proteine, 32% din fructe și legume și 39% din grăsimi.
 

CÂINELE TĂU ESTE SPECIAL

Ca și tine, cățelul tău este o entitate unică și la fel sunt și necesitățile lui de hrănire, variând cu rasa, mediul înconjurător, vârsta și activitatea. De aceea vă recomandăm utilizarea tabelului de mai jos ca un punct de pornire și mai apoi de monitorizare al greutății cățelului tău, ajustând cantitățile de care are nevoie. De asemenea recomandăm hrănirea cățelului de două ori pe zi și asigurarea constantă al apei curate și proaspete. În cazul schimbărilor în dietă, este important să aibă loc o perioadă de tranziție, pentru ca sistemul digestiv al cățelului să se adapteze într-un ritm optim nivelurilor accentuate de nutrienți din ACANA. Pe o perioadă de 5-7 zile, amestecă treptat hrana ACANA o cantitate mai ridicată în fiecare zi, astfel încât până în ziua 7 îi poți alimenta hrana ACANA 100%. Cățelului tău îi va plăcea schimbarea – îți garantăm!

Important: ACANA SINGLES GRASS-FED LAMB & OKANAGAN APPLE DOG CAINE - 17 KG intra in categoria hrana uscata. Consultati medicul veterinar pentru si intocmirea ratiei zilnice in functie de nevoile specifice ale cainelui (pisicii) dumneavoastra. Specialistul Mobile Vet va poate raspunde la orice intrebare legata de diete, modalitatea si necesitatea de administrarii.      

Spune-ti opinia

Numele tau:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota:    Rau            Bun

Introduceţi codul din imagine: