Despre noi

Mobile Pet este un lant de farmacii veterinare in sector 2, sector 3, sector 1 si sector 5, Bucuresti dar si in Vladesti si Galicea din Judetul Valcea care se ocupa cu vanzarea de produse farmaceutice veterinare de cea mai inalta calitate dar si de comercializarea produselor de tip pet shop.

Farmaciile Veterinare Mobile Pet au luat nastere o data cu deschiderea clinicii veterinare Mobile Vet in sector 2 din Bucuresti.

Datorita necesitatii produselor noastre veterinare in intreaga tara, am decis sa deschidem prima farmacie veterinara online cu posibilitatea de livrare la domiciliu intr-un timp foarte scurt.

Serviciile noastre de curierat rapid, dar si plata online cu cardul sau in sistem ramburs , au un grad de inalta calitate si siguranta, iar de accea cand spunem Farmacie Veterinara non-stop, ne gandim la Mobile Pet si la clinica veterinara Mobile Vet.

Sediul principal pentru Farmacia veterinara si Petshopul Mobile Pet este localizat pe strada Doamna Ghica la numarul 133, unde va intampinam cu o atmosfera calda si primitoare.

Pasiunea, dedicarea si respectul pentru viata animalutelor sunt doar cateva din calitatile pe care le stapanim si care ne motiveaza sa facem din Mobile Pet farmacia ta veterinara online. Medicii nostri specialisti, va stau la dispozitie 24h/24h si sunt pregatiti sa va ofere consultanta necesara celei mai bune alegeri.

Pentru a putea raspunde cat mai bine nevoilor dumneavoastra, farmacia veterinara si petshopul online Mobile Pet este deschis non stop pentru comenzi si ofera o gama larga de produse veterinare pentru a asigura o viata cat mai sanatoasa animalutului dumneavoastra de companie.