Farmacie si diete veterniare

Comercializarea medicamentelor si dietelor veterinare

Produsele din categoria "Farmacie veterinara” se pot livra numai in baza retetelor medicale eliberate de catre un medic veterinar acreditat.

In urma publicarii Ordinului A.N.S.V.S.A. nr 11/2013 in Monitorul Oficial din data de 13 februarie 2013, dietele veterinare sunt incadrate la “furaje cu scopuri nutritionale speciale” si acestea vor fi comercializate cu amanuntul doar in cabinetele veterinare, farmaciile si punctele farmaceutice veterinare, doar în ambalaje originale, în baza unei recomandări scrise a unui medic veterinar de liberă practică organizat conform legii, sau utilizate de către unităţile de asistenţă medicală veterinară în cadrul prestării de servicii medicale veterinare.

Prescriptiile si retetele vor avea indicate afectiunea si tipul de dieta indicat precum si/sau medicamentul prescris precum si perioada de administrare. Pentru a va putea livra produsele incadrate in sectiunea „Diete Veterinare” si “Farmacie Veterinara” trebuie sa ne puneti la dispozitie aceste retete/ prescriptii, astfel:

  • In cazul in care sunteti din Bucuresti, in momentul livrarii veti da prescriptia curierului nostru.
  • In cazul in care sunteti din alta localitate, ne veti trimite la office@mobilepet.ro o copie a acestei prescriptii.

Pe toata perioada de valabilitate a prescriptiei produsele vor fi livrate fara alte mentiuni speciale.

Produsele incadrate in site in sectiunile “Diete Veterinare” si “Farmacie Veterinara” sunt comercializate de catre Cabinetul Veterinar Mobile Vet.

Datele de identificare ale societatii sunt:

  • CUI: RO31174198
  • Nr. Reg Comertului: J38/61/2013
  • Adresa: Doamna Ghica nr. 133, Sector 2, Bucuresti
  • IBAN: RO47 INGB 0000 9999 0342 1837
  • Banca: ING BANK
  • Clinica Veterinara: CMV 10777 din 09.05.2019
  • Farmacie Veterinara: CMV 10778 din 09.05.2019

Cabinetul Veterinar Mobile Vet isi rezerva dreptul de a refuza livrarea comenzii dumneavostra daca nu puteti prezenta prescriptia medicala eliberata de catre un medic veterinar, sau daca consecutiv vizitei dumneavostra la Clinica Veterinara Mobile Vet din Str. Doamna Ghica nr. 133, se constata ca dieta veterinara pe care doriti sa o comandati nu este potrivita pentru afectiunile cainelui/pisicii dumneavostra.

Descarca - ordinul A.N.S.V.S.A 11/2013

Descarca: Anexa 2