Farmacie veterinara si petshop online

 • Price
  Lei
   – 
  Lei
  • 30Lei
  • 690Lei
 • Producator

   Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii

indisponibil

PRP: 214.99 Lei 209.99 Lei
indisponibil

PRP: 113.99 Lei 95.99 Lei
indisponibil

PRP: 283.99 Lei 265.99 Lei
indisponibil

PRP: 295.99 Lei 266.99 Lei
indisponibil

PRP: 545.99 Lei 440.99 Lei
indisponibil

PRP: 505.99 Lei 455.99 Lei
in stoc

PRP: 225.99 Lei 217.99 Lei

Afectiunile cardio-circulatorii la animale sunt foarte intalnite, in spcial la cainii si pisicile care locuiesc in casa. Incidenta aparitiei acestor probleme de sanatate creste la animalele cu varsta inaintata, dar si la animalele cu probleme de greutate, indiferent ca vorbim de animale mici sau rase de talie mare.
Cele mai cunoscute afectiuni cardiovasculare la caini si pisici:

 • Boala Valvei Mitrale la caine - este una dintre cele mai frecvente afectiuni la caini si poate afecta orice rasa, insa este mai frecventa la cainii de talie mica. Aceasta problema apare cand valva mitrala isi modifica forma progresiv si duce la instalarea insuficientei cardiace.
 • Cardiomiopatie Hipertrofica Felina - determina ingrosarea muschiului inimii, ceea ce nu mai permite relaxarea corespunzatoare a inimii, dar nici pomparea corecta.
 • Cardiomiopatie diluata - poate aparea atat la caini, cat si la pisici si se caracterizeaza prin subtierea peretelui inimii, slabind capacitatea de pompare.

Afectiunile cardio-circulatorii la animale pot fi tinute sub control prin tratament adecvat si dieta corecta, daca sunt diagnosticate la timp. In plus, multe astfel de afectiuni pot fi prevenite printr-un stil de viata sanatos al animalului, ce include dieta adaptata rasei si taliei si miscare regulata.
In farmacia veterinara MobilePet, poti achizitiona online, la pret corect, tramatente pentru problemele cardio-circulatorii la animale, cu livrare rapida.