ACTEA OTO PICATURI AURICULARE - 15 ML

65,99 RON
Pretul include TVA
Disponibilitate: Stoc Terminat
Producator: Candioli
Cod produs: ACTEA15

Informatii contact: 0761.366.956
Email comenzi: comenzi@mobilepet.ro

Cant: Momentan indisponibil     

Actea OTO 15 ml - picaturi auriculare pentru ureche calmeaza si igienizeaza

INDICATII

Emulsie otologica pentru câini și pisici indicata ca adjuvant în tratamentele urechii exterioare.

Trateaza mâncărime, roșeață, flora bacteriană și fungice anormale, asociate cu producția de ceară excesivă și miros urât. Datorită proprietăților calmante și de igienizare, Acta Oto poate fi utilizat în prevenirea otitei de diferite origini la subiecții susceptibili. În general, Actea Oto este recomandată în toate situațiile în care aveți nevoie pentru a restabili starea fiziologică a canalului auditiv.

COMPOZIȚIE

Aqua (apa), propilenglicol, glicerină, Arginina, Lactoferricin, alcool benzilic, carbomer, Triclosan, Polisorbat 80, Glycerophosphoinositol lizina, Ethylhexylglycerin, clorhidrat de glicina, silicat de aluminiu și magneziu, acid oleic, Tocoferol, fenoxietanol, maltodextrină, extract de Syringa vulgaris.

MOD DE UTILIZARE

Aplicati 4 – 8 picaturi, in functie de dimensiunea animalului de doua ori pe zi. Masati ușor baza urechii pentru a permite distribuirea adecvată a produsului din interior. Se repetă timp de 10-20 de zile consecutive, până când, urechea, este curata și lipsita de cerumen și secreții. 

Important: Actea OTO 15 ml - picaturi auriculare intra in categoria farmacie veterinara. Consultati medicul veterinar www.mobile-vet.ro pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei sau a dietei in functie de nevoile specifice ale cainelui (pisicii) dumneavoastra.

Spune-ti opinia

Numele tau:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota:    Rau            Bun

Introduceţi codul din imagine: