Farmacie veterinara si petshop online

 • Price
  Lei
   – 
  Lei
  • 19Lei
  • 199Lei
 • Producator

   Nici un produs gasit care sa corespunda cu criterile cautarii

Zgarda antipurici si capuse este una dintre metodele clasice de prevenire a infestarii cu paraziti externi, la caini.

De ce sa alegi zgarzi antipurici si capuse

Zgarzile antiparazitare sunt o metoda de deparazitare foarte simpla si eficienta, daca se respecta indicatiile producatorului.
Aplicarea zgarzii este mult mai putin stresanta pentru caine, majoritatea fiind deja obisnuiti sa poarte zgarda, iar efectul acesteia se intinde pe o perioada indelungata de timp.
Majoritatea zgarzilor pentru purici si capuse, diponibile pentru comanda online, pe site, sunt rezistente la apa, ceea ce ofera un avantaj in plus.
Inainte de achizitionarea unei astfel de zgarzi, iti recomandam sa cantaresti animalul, deoarece toate se aplica in functie de greutatea acestuia.

Cat de eficienta este o zgarda impotriva parazitilor externi

Zgarda antiparazitara este o solutie care poate fi folosita, atat singura, cat si impreuna cu alte metode de deparazitare, atunci cand expunerea la paraziti este mare.
Cat timp se respecta indicatiile produsului - potrivirea pe greutatea animalului si termenul de valabilitate, zgarda antipurici si capuse este o solutie sigura si ieftina!

Comanda online de pe pet shopul MobilePet si beneficiezi de preturi bune si livrare rapida in Bucuresti si pe teritoriul tarii.