Farmacie veterinara si petshop online

Mobile Pet este o farmacie veterinara non-stop in sector 2, București care se ocupa cu vânzarea de produse farmaceutice veterinare de cea mai înaltă calitate dar si de comercializarea produselor de tip pet shop.

Farmacia Veterinara Mobile Pet a luat naștere o data cu deschiderea clinicii veterinare Mobile Vet in sector 2 din București.

Datorita necesitații produselor noastre veterinare in întreagă tara, am decis sa deschidem prima farmacie veterinara online cu posibilitatea de livrare la domiciliu într-un timp foarte scurt.

Serviciile noastre de curierat rapid, dar si plata online cu cardul sau in sistem ramburs , au un grad de înaltă calitate si siguranță, iar de aceea cand spunem Farmacie Veterinara non-stop , ne gândim la Mobile Pet si la clinica veterinara Mobile Vet.

Farmacia veterinara si Pet Shop-ul Mobile Pet este localizat pe strada Doamna Ghica la numărul 133, unde va întâmpinam cu o atmosfera calda si primitoare.

Pasiunea, dedicarea si respectul pentru viața animăluțelor sunt doar câteva din calitățile pe care le stăpânim si care ne motivează sa facem din Mobile Pet farmacia ta veterinara online. Medicii noștri specialiști, va stau la dispoziție 24h/24h si sunt pregătiți sa va ofere consultanta necesara celei mai bune alegeri.

Pentru a putea răspunde cat mai bine nevoilor dumneavoastră, farmacia veterinara si Pet Shop-ul online Mobile Pet este deschis non stop pentru comenzi si oferă o gama larga de produse veterinare pentru a asigura o viată cat mai sănătoasă animăluțului dumneavoastră de companie.