AGITA 10 WG 100G - INSECTICID MUSTE

60,99 RON
Pretul include TVA
Disponibilitate: Stoc Terminat
Producator: Elanco
Cod produs: AGITA10

Informatii contact: 0761.366.956
Email comenzi: comenzi@mobilepet.ro

Cant: Momentan indisponibil     

Insecticidul Agita 10 WG se prezinta sub forma de granule hidrosolubile de culoare maronie deschisa. Este insecticidul perfect pentru controlul mustelor din adapostul animalelor putand fi utilizat si la interior dar si in spatiu exterior.

Remanenta substantei aplicate cu Agita 10 WG poate ajunge pana la 3 luni.

Modul de aplicare al insecticidului Agita 10 WG:

Pentru zonele cu infestare masiva (ferme, grajduri, gropi de gunoi): Se vor amesteca 100 g produs cu 80 ml apa calda pana se obtine o solutie de consistenta vopselei. Aceasta cantitate este suficienta pentru pentru suprafata de 80 - 120 mp perete/ tavan.

Pentru uz casnic (terase, case): se vor folosi pulverizatoare iar dilutia va fi de 50 - 60 gr de produs la 0.5 litri de apa pentru o suprafata de 150 - 200 mp protejata

Aplicarea acestor tratamente nu se face pe toata suprafata precum in cazul insecticidelor clasice ci doar zonal. Principiul de functionare se bazeaza pe nevoia de consum sau atractia sexuala a mustelor. Pentru aplicarea la exterior sau interior se foloseste sau o pensula iar tratamentul se face sub forma de spoturi sau varianta cu pompa de joasa presiune cand se aplica sub forma de benzi. La prima metoda substanta se dizolva ca o pasta iar la a doua precum un insecticid clasic. Remanenta substantei, adica durata de atractivitate/rezultat este mai indelungata in cazul aplicarii sub forma de spoturi (cercuri) datorita cantatii mult mai mare de insecticid dar si consumul este proportional.

Pentru o eficienta indelungata a ambelor tratamente prezentate mai sus se recomanda tratarea zonelor unde nu bate soarele direct si unde nu ploua. Insecticidul pentru muste este biodegradabil si se spala cu apa.

Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei.

Informaţii adiţionale:

Valabilitate (ani) 2

Greutate (Kg) 0.5000

Destinat Uz Populatie, Profesional

Miros sesizabil

Zona Utilizare interior, exterior

Producator ELANCO

Tipuri Aplicare Pensulare, Pompa de spate

Substanta activa insecticide Thiamethoxam

Concentratie Substanta Activa 100 gr./Kg; 5 gr./Kg

Concentratie de utilizare Gata preparat

Combate activitatea Mustelor

Modalitate de ambalare 400g

Formulare/stare Granule

Important: Agita 10 WG 100g intra in categoria farmacie veterinara. Consultati medicul veterinar www.mobile-vet.ro pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei sau a dietei in functie de nevoile specifice ale cainelui (pisicii) dumneavoastra.

Spune-ti opinia

Numele tau:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota:    Rau            Bun

Introduceţi codul din imagine: