Indisponibil Online Posatex - Suspensie Otica 15g

Posatex - Suspensie Otica 15g

77,99 RON
Pretul include TVA
Disponibilitate: Doar in Farmaciile Mobile Vet
Producator: MSD
Cod produs: POSATEX15
Informatii contact: 0761.366.956
Email comenzi: comenzi@mobilepet.ro
Medicamentele eliberate pe bază de rețetă nu se pot comercializa online.
Acest produs este pe stoc și poate fi achizitionat din farmaciile veterinare Mobile Vet doar pe bază de rețetă medicală eliberată de un medic veterinar.

Posatex - Suspensie Otica 15g este un produs care ajuta la tratarea cainilor de infectii ale urechii (otita externa).

Ce este Posatex?

·         Posatex contine trei substante active: orbifloxacin, monohidrat de furoat de mometazon si posaconazol.

·         Posatex este o suspensie de picaturi auriculare, de culoare alba pana la alburie.

·         Este disponibila la flacon de 17,5 ml pentru caini.

Pentru ce se utilizeaza Posatex?

·         Posatex se utilizeaza pentru tratarea cainilor care sufera episoade acute sau recurente de infectii ale urechii (otita externa).

·         Se administreaza o data pe zi timp de sapte zile. Numarul de picaturi auriculare administrate depinde de greutatea cainelui si variaza intre 2 si 8.

·         Partea interna a urechii trebuie curatata si uscata inainte de tratament.

Cum actioneaza Posatex?

La caini, infectiile urechii pot fi provocate de bacterii sau ciuperci. Adeseori, infectiile pot determina inflamarea urechii/urechilor (inrosire, tumefiere sau mancarime). Doua dintre substantele active din Posatex, orbifloxacin si posaconazol, actioneaza impotriva cauzei infectiei, in timp ce a treia, monohidrat de furoat de mometazon, actioneaza asupra inflamatiei.

Orbifloxacin este un antibiotic care apartine grupei fluorochinolonelor. Actioneaza prin blocarea unei enzime denumite „ADN giraza", care este importanta pentru ca nu permite bacteriilor sa faca copii ale ADN-ului. Prin blocarea „ADN giraza", orbifloxacin impiedica bacteriile sa produca ADN si proteine si sa se dezvolte, conducand astfel la moartea bacteriilor.

Posaconazol este un antifungic care apartine grupei triazole. Acesta actioneaza prin prevenirea formarii de ergosterol, care reprezinta o parte importanta a peretelui celulelor micotice. Fara ergosterol, ciuperca este distrusa sau raspandirea ei este impiedicata.

Monohidratul de furoat de mometazon este un steroid, care este un tip de substanta care ajuta la reducerea inflamatiei.

Important: Posatex - Suspensie Otica 15g - intra in categoria farmacie veterinara. Consultati medicul veterinar www.mobile-vet.ro pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei sau a dietei in functie de nevoile specifice ale cainelui (pisicii) dumneavoastra. Acest produs se elibereaza doar cu reteta.

Spune-ti opinia

Numele tau:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota:    Rau            Bun

Introduceţi codul din imagine: